Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 september 2016, 15:43

Scooters en bromfietsen gecontroleerd

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:51 uur

EMMEN – De politie heeft afgelopen donderdag zowel in Groningen als in Emmen bestuurders van scooters en bromfietsen gecontroleerd.

 

Groningen
In Groningen zijn er die dag 79 brom- en snorfietsen gecontroleerd. Hierbij zijn 53 overtredingen geconstateerd. 34 hiervan voor een overschrijding van de constructiesnelheid. Voor alle gevallen is een WOK-melding opgemaakt. De hoogst gemeten snelheid was 86 km/u. Daarnaast zijn zeven bestuurders bekeurd voor rijden zonder rijbewijs, drie voor niet handsfree bellen, drie reden door het rode verkeerslicht en drie andere bestuurders negeerden een geslotenverklaring. Daarnaast zijn nog twee bestuurders bekeurd omdat zij niet juist verzekerd waren.

 

Emmen
Tijdens de bromfietscontrole in Emmen zijn er in totaal 21 bromfietsers gecontroleerd. Hiervan waren er vijf die een overschrijding hadden van de constructiesnelheid. Daarnaast zijn er twee bestuurders bekeurd voor rijden door rood licht, één voor niet-handsfree bellen en één bestuurder had de kinband van de helm niet dicht.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.