Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 26 april 2017, 20:08

Slingerende fietser met drugs krijgt werkstraf

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:08 uur

EMMER-COMPASCUUM – Een 24-jarige man uit Emmer Compascuum is voor bezit van ghb en speed door de politierechter veroordeeld tot een werkstraf van honderd uur. De helft hiervan is voorwaardelijk.

 

De man werd op 18 januari vorig jaar in Emmen hevig slingerend op de fiets gezien door agenten. De agenten hadden vaker met deze man te maken gehad. En zagen dat de man onder invloed van drugs verkeerde. Die gaf dit toe. Uit de broekzakken van de man kwam ruim 41 gram ghb en 3 gram speed tevoorschijn. De drugs waren voor eigen gebruik, zei de man.

 

Verslavingstraject

De Emmer-Compascumer werkt momenteel aan zijn drugsverslaving. De rechter wilde het verslavingstraject van de man niet doorkruisen met een gevangenisstraf. ‘Om zich nuttig te maken mag hij gaan werken’, zei de rechter.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.