Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 07 februari 2018, 21:38

Snoeiwerkzaamheden in Echten

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:09 uur

ECHTEN – Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari gaat gemeente De Wolden snoeiwerkzaamheden verrichten aan de bomen langs de Ruinerweg en Zuidwolderweg in Echten. Om de werkzaamheden zo snel en veilig mogelijk uit te voeren, worden er verkeersmaatregelen genomen.

 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in drie fasen:

  • Het verkeer wordt van de Oshaarseweg tot aan de brug over het Oude Diepje begeleidt met behulp van verkeersregelaars.
  • Vervolgens wordt het verkeer omgeleid bij de Oshaarseweg tot Zegeringen. Hier staan borden met omleidingsroutes voor (vracht)auto’s, landbouwverkeer en fietsers.
  • Ook het verkeer van Zegeringen tot de spoorwegovergang wordt omgeleid. Hier staan ook borden met omleidingsroutes voor (vracht)auto’s, landbouwverkeer en fietsers.

 

Alle bushaltes komen in dit traject te vervallen tijdens de werkzaamheden. Voor het ophalen van het afval gaat de gemeente nog in overleg met Van Gansewinkel.

 

De gemeente is zich er van bewust dat deze verkeersmaatregelen hinder gaat opleveren voor de inwoners van Echten en omgeving. De gemeente verzoekt iedereen om rekening te houden met de werkzaamheden en op tijd te vertrekken voor werk, school en/of andere afspraken.

 

Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jaap Smit van de afdeling Beheer Openbare Ruimte. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0528.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.