Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 27 juni 2017, 18:14

Speeltuin in Mensenpark Emmen is tijdelijk dicht

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

EMMEN – De speeltuin in mensenpark Emmen is tijdelijk dicht. Een aantal houten huisjes gaan weg zodat er straks een fijne en overzichtelijke plek is om heerlijk te spelen.

 

Over het mensenpark

Aan de Hoofdstraat in Emmen is in 1935 het Noorder Dierenpark begonnen. Na 81 jaar heeft het dierenpark haar deuren gesloten om aan het Raadhuisplein als Wildlands Adventure Zoo Emmen verder te gaan. Op de oude locatie is bijna 11 hectare vrijgekomen.

 

Ook nu al veel te beleven!

Op termijn wordt dit gebied omgetoverd tot een creatief mensenpark waar steeds iets nieuws te beleven is. Een verrassende ontmoetingsplaats voor initiatieven rond kunst, cultuur en innovatie. Maar ook nu is de oude dierentuin al zeker een bezoek waard. Een aantal ruimtes in het park is tijdelijk verhuurd aan initiatiefnemers op het gebied van kunst, cultuur en innovatie. Zo blijft het park een fraai gebied waar genoeg te beleven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.