Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 31 augustus 2017, 16:23

Stichting koopt dorpshuis Barger-Oosterveld

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:08 uur

EMMEN – De gemeente heeft Dorpshuis De Barnstee in Barger-Oosterveld aan de Barnar 5 verkocht. Stichting Sociaal Kultureel Werk Barger-Oosterveld koopt het pand van de gemeente. Zij was ook al de gebruiker van het pand. In het pand blijft ook het dorpshuis voor Barger-Oosterveld gehuisvest. Wethouder Jisse Otter: “We zijn al enige tijd in gesprek met de stichting. Ik ben zeer tevreden met deze oplossing. Sociaal Kultureel Werk blijft hierdoor op haar vertrouwde plek in Barger-Oosterveld.”

 

Aan de slag

De stichting gaat de komende tijd aan de slag met het onderhoud van het pand. Ze wil het dak vernieuwen en achterstallig schilderwerk aanpakken. Ook gaat ze kijken of ze zonnepanelen kan plaatsen. De stichting wil wel dat het dorpshuis toegankelijk blijft voor inwoners van Barger-Oosterveld en daarbuiten. “We houden onze tarieven voor zaalhuur en consumpties gelijk”, zegt secretaris Judith Muijsers.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.