Redactie evenement 0 reactie(s) do 29 juni 2017, 18:04

Tentoonstelling ‘Real human bodies’ in Emmen

Laatste update: 19 aug 2021 08:06 uur

EMMEN – Tot voor een paar jaar was het bekijken van dode lichamen en het verkennen van de anatomische toestand uitsluitend voorbehouden aan artsen in de dissectiezalen van de universiteiten.

 

De rondreizende tentoonstelling REAL HUMAN BODIES heeft als doel, de anatomische wetenschap aan geïnteresseerde bezoekers – speciaal ook schoolklassen – door te geven. Natuurlijk is deze tentoonstelling ook aan te bevelen aan o.a. artsen, verpleegkundigen en ieder die in het lichaam geïnteresseerd is!

 

De tentoonstelling REAL HUMAN BODIES verleent aan de hand van een omvangrijke wetenschappelijke verzameling van ca. 200 waardevolle didactische exponaten een geneeskundige leerstof aan de geïnteresseerde bezoeker. Deze verzameling bestaat uit bewaarde menselijke lichamen, skeletten, ledematen, organen, simulatie van functies, proefmodellen en 3D afdrukken.

 

In Emmen is de tentoonstelling tot en met zondag te zien en de organisatie verwacht zo’n tweehonderd mensen per dag. Kom ook kijken, en ontdek de menselijke wonderen, verstopt achter een dunne huidlaag, die in ieder van ons schuil gaan!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons