Logo 112Emmen

Redactie cultuur 0 reactie(s) do 06 april 2017, 20:26

Theatergroep Bint brengt voorstelling over de dood

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:07 uur

EMMEN – Theatergroep Bint brengt op dinsdag 11 april ‘In de Gloria’ in de Grote Kerk in Emmen. Het is een intieme theatervoorstelling over de dood.

 

Het enige dat we zeker weten in het leven, is dat we dood gaan. En toch hebben we het er niet vaak over. Angst voor de dood komt veel voor. Wat als we die angst onder ogen zouden zien? En waarom hebben we het liever niet over de dood?

 

In gesprek over de dood

Met deze voorstelling wil theatergroep Bint dat het publiek met elkaar in gesprek gaat over de dood. Een pittig thema wordt luchtig onder de aandacht gebracht en kan ouderen inspireren met elkaar en/of met hun (klein)kinderen in gesprek te gaan over de dood. Eerder won Bint met het project ‘Lang zullen ze leven’ de Yarden Afscheidsprijs 2015. Volgens de vakjury de meest innovatieve en taboedoorbrekende inzending om de dood en het afscheid bespreekbaar te maken.

 

De voorstelling, aangeboden door Yarden, begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie/thee. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.