Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 07 september 2017, 20:03

Tijdelijke korting op vier kavels in Weiteveen en Roswinkel

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

EMMEN – De gemeente Emmen gaat de kavelprijs van vier kavels het komende jaar in prijs verlagen. De korting geldt voor de laatste twee kavels in Weiteveen en Roswinkel.

De kavels in Weiteveen liggen aan de Wethouder G.H. Scherpenlaan en de Rietstengel. De eerste kavel heeft een oppervlakte van 784 m² en de andere is 835 m². De kavels in Roswinkel liggen aan de Roswinkelerkanaal N.Z. en zijn beide 957 m². De kosten per kavel zijn € 75.000,- inclusief BTW en exclusief kosten koper.

 

Start verkoop
Houd de website van de gemeente Emmen in de gaten, de verkoop start op 2 oktober! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Astrid Brinkman, accountmanager woningbouwkavels bij de gemeente Emmen, via [email protected] (link stuurt een e-mail) of 14 0591.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.