Logo 112Emmen

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 08 maart 2023, 17:29

Twee aanhoudingen na vondst synthetisch drugslab in Emmen

Laatst bijgewerkt: woensdag 8 mrt 2023 om 19:01 uur

EMMEN – Politieonderzoek heeft vandaag geleid naar de vondst van een mogelijk synthetisch drugslab in een pand aan de Boslaan in Emmen.

Er zijn ter plaatse twee personen aangehouden. Het gaat om een 58-jarige man uit Tilburg en een 57-jarige man uit Emmen.

Specialisten van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) en FO zijn vandaag in het pand voor onderzoek en ontmanteling. De politie kwam het lab op het spoor tijdens een lopend politieonderzoek. Alle aanwezige spullen in het lab, dat zich bevond achter een meubelzaak, zijn door de politie in beslag genomen.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.