Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 juli 2021, 19:07

Twee diefstallen na babbeltruc in Schoonebeek en Emmen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 8 feb 2022 om 13:03 uur

SCHOONEBEEK / EMMEN – Gisteravond zijn tussen 18.00 en 20.00 uur aan de Laan van Kwekebos in Emmen en aan de Westerlanden in Schoonebeek twee personen het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Ook in Nieuw-Weerdinge werd een poging gedaan. Eerder deze maand werd in Nieuw-Schoonebeek ook al een mevrouw het slachtoffer van deze truc. In alle gevallen gingen de verdachten nagenoeg hetzelfde te werk. De slachtoffers worden aangesproken door een vrouw of man, die hen naar de weg vroeg met behulp van een landkaart. Als zogenaamde ‘dank’ kregen de slachtoffers nepsieraden om, in twee gevallen lukte het hen om daarbij sieraden van de slachtoffers weg te nemen. Vermoedelijk verplaatsen de verdachten, twee mannen en een vrouw, zich in een witte of grijze auto. Mogelijk gaat het om een Mercedes of een Audi. Volgens de slachtoffers werd er gesproken in een buitenlandse taal, zowel Duits als Engels.

Heb je iets gezien in de omgeving wat mogelijk met deze diefstallen te maken heeft? Heb je informatie over de auto of de verdachten? Of is jou iets (soortgelijks) overgekomen, maar heb je nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844, of via een privébericht op Facebook. Woon je in de buurt van deze locaties en beschik je (mogelijk) over camerabeelden? Dan horen wij het graag. Informatie delen kan ook via het meldformulier op www.politie.nl.

Word je benaderd en probeert iemand jouw sieraden weg te nemen? Neem dan contact op met 112. Wees alert op deze manier van diefstal en zorg dat de mensen in jouw omgeving hiervan op de hoogte zijn!

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.