Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 maart 2020, 17:26

Twee kinderen en volwassene gewond bij ernstig ongeval in Emmer-Compascuum

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:04 uur

EMMER-COMPASCUUM – Bij een frontale botsing op de kruising van de Runde Zuidzijde en de Schuttingslaan in Emmer-Compascuum zijn woensdagmiddag even na half vijf drie gewonden, onder wie twee kinderen, gevallen. De gewonden zaten na het ongeval bekneld en werden door hulpdiensten uit de auto’s bevrijd. Ook een traumahelikopter was ter plaatse.

 

Een deel van de Runde Zuidzijde is tijdelijk afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Aanvankelijk meldde de politie dat één auto tegen een boom was gebotst, maar dat blijkt volgens ooggetuigen niet het geval te zijn.

112 Emmer-Compascuum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Emmer-Compascuum lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmer-Compascuum. Alle 112 alarmeringen uit Emmer-Compascuum kan je live volgen via 112 meldingen Emmer-Compascuum.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.