Redactie 112 0 reactie(s) wo 23 november 2016, 16:30

Tweetal aangehouden voor bekogelen automobilisten

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:51 uur

EMMEN – De politie heeft dinsdagavond twee aanhoudingen verricht in de omgeving van de Rondweg in Emmen. Het tweetal wordt ervan verdacht spullen vanaf een fietsbrug naar passerende automobilisten te hebben gegooid. De verdachten, een 15-jarige jongen uit Emmen en een 20-jarige man uit Aalden, zijn ingesloten voor verder onderzoek.

 

De Meldkamer Noord-Nederland ontving in de avond enkele meldingen dat bestuurders werden bekogeld vanaf de fietsbrug. Een gedupeerde trof het duo aan vroeg om excuses. Hij gaf aan zeer geschrokken te zijn. Nadat hij een grote mond kreeg en bedreigingen naar hem werden geuit, ging hij bij de jongens weg. De man gaf een goede omschrijving van de verdachten waarna de politie beiden in de buurt kon aanhouden.

 

Het tweetal heeft vermoedelijk meer voertuigen bekogeld. Voor zover bekend is er geen schade ontstaan aan passerende voertuigen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.