Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 juni 2017, 3:18

Uitslaande brand op recreatiepark Westerbergen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

ECHTEN – Een uitslaande brand heeft op camping / recreatiepark Westerbergen in Echten grote schade toe gebracht aan een recreatie gebouw van het park.

 

De brand ontstond in de nacht van zaterdag op zondag in een vuilcontainer en sloeg al snel over op het recreatie gebouw. De schrik zat er dan ook goed in voor de vakantiegangers op het weekends druk bezochte park. Brandweer rukte met groot materieel uit. Toen de brandweer ter plaatse kwam was de brand al uitslaand en overgeslagen op het naast gelegen pand. Door snel ingrijpen van de brandweer kon erger voorkomen worden.

112 Emmer-Compascuum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmer-Compascuum lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmer-Compascuum. Alle 112 alarmeringen uit Emmer-Compascuum kan je live volgen via 112 meldingen Emmer-Compascuum.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.