Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 januari 2017, 4:52

Uitslaande brand verwoest woning aan de Angelsloerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

EMMEN – Een vrijstaande woning aan de Angelsloerstraat in Emmen is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig verwoest door een uitslaande brand.

 

De eerste melding kwam om 03:53 uur binnen bij de brandweer. Het huis stond bij aankomst van de brandweer al in lichterlaaie. In de woning woont een vrouw die toen de brand uitbrak niet in het pand aanwezig was.

 

De brandweer heeft groot ingezet maar kon het huis niet meer redden het brandde tot de grond toe af. Over de oorzaak is niets bekend. Een naast gelegen woning had hitte, water en rookschade maar kon worden behouden.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.