Logo 112Emmen

Redactie brand 0 reactie(s) ma 12 juni 2023, 15:33

Uitslaande brand verwoest woning in Nieuw-Balinge

NIEUW-BALINGE – In een woning aan De Breistroeken in Nieuw-Balinge is vanmiddag rond 13.00 uur door een nog onbekende oorzaak brand uitgebroken. De brand is uitslaand, waarbij de hele bovenverdieping door de vlammen is getroffen. Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Drenthe zijn er geen mensen in de woning (meer) aanwezig.

Mede vanwege de plek waar de brand woedt – een voormalig bungalowpark dat tegenwoordig een woonwijk is – roept de brandweer nieuwsgierigen en omwonenden op om toegangswegen vrij te laten voor de hulpdiensten.

Rond 13.50 uur schaalde de brandweer op tot zeer grote brand. Blusploegen uit onder andere Beilen, Hoogeveen, Zwinderen, de Wijk, Zweeloo en Westerbork zijn ter plaatse om de brand te bestrijden.

112 Nieuw-Balinge

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Nieuw-Balinge lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Balinge. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Balinge kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Balinge.

Video

Locatie

112 Melding

13:10:38 12-06-23 P 1 BNN-02 BR woning De Breistroeken Nieuw-Balinge 038367 038993 038341 Westerbork - Blusgroep A Brandweer Midden Drenthe Drenthe

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.