Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 april 2017, 17:43

Veel belangstelling gratis graveren van fietsen

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:52 uur

EMMEN – In samenwerking met Ben Kwijt, de gemeente Emmen en Veiligheidszorg Drenthe was het vandaag dan zover: de eerste dag van de fiets-graveer-actie bij de De bikbar op het Martkplein in Emmen Centrum.

 

Er was veel belangstelling en er zijn vele fietsen gegraveerd. Goed dat jullie er allemaal waren, dat helpt ons om de fietsen beter te kunnen opsporen indien ze gestolen worden!

Volgende week 14 april is er weer een fiets-graveer-actie. Bik Bar, van 10.00 – 14.00 uur op vertoon van uw legitimatie wordt uw fiets gratis gegraveerd!

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.