Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) di 02 mei 2017, 20:00

Verdachten beroving in Emmen komen in juli voor de rechter

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:53 uur

EMMEN – Drie jonge mannen die worden verdacht van het beroven van een fietser in Emmen in januari dit jaar, staan op 11 juli terecht bij de rechtbank in Assen. Dat werd dinsdag duidelijk tijdens een pro-formazitting in de zaak.

 

In de nacht van 7 januari werd het slachtoffer op het fietspad langs de Hondsrugweg hardhandig van zijn fiets getrokken door de drie mannen van 18, 20 en 21 jaar uit Emmen en Zwartemeer. Ze sleurden hem de bosjes in en doorzochten zijn zakken. Ook dreigden ze hem neer te steken als hij niet meewerkte. Ze gingen er met geld en zijn telefoon vandoor.

 

De 21-jarige verdachte mag de rechtszaak thuis in Zwartemeer afwachten. Vorige week kwam hij met elektronisch toezicht (een enkelband) vrij. De twee jongere mannen uit Emmen zitten nog in voorarrest. Voor de rechtszaak worden ze nog geestelijk onderzocht.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.