Redactie 112 0 reactie(s) zo 14 juni 2020, 16:40

Vermoedelijk dronken automobilist hindert ambulance op de N34 bij Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:00 uur

EMMEN – Op zaterdag 13 juni omstreeks 21.25 uur zagen agenten een personenauto op de N34 tussen Emmen en Holsloot agressief rijgedrag vertonen. Daarbij irriteerde hij ook een ambulance die op dezelfde weg reed. Hij zorgde ervoor dat deze ambulance er niet langs kon en ging zeer langzaam voor hem rijden.

 

De bestuurder van dit voertuig werd bij de A37 staande gehouden. Agenten wilden een blaastest afnemen, maar de bestuurder gaf aan om medische redenen niet te kunnen blazen. Hij is meegenomen naar het bureau en na gekeken door de GGD arts. Deze gaf aan dat er geen belemmeringen waren om de blaastest af te nemen. De bestuurder weigerde daarop nog steeds mee te werken. Daarop heeft hij een proces-verbaal voor het gevaar/hinder veroorzaken op de weg en voor het weigeren van de ademanalysetest gekregen. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 

De Officier van Justitie gaat bepalen wat er met dit rijbewijs gaat gebeuren en hoe hoog de boete zal zijn.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.