Redactie 112 0 reactie(s) za 21 mei 2016, 16:23

Vier mannen aangehouden na verontrustende meldingen over vuurwapen

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:50 uur

EMMEN – De politie heeft vrijdagmiddag vier mannen van 18, 22, 31 en 33 jaar uit Bulgarije aangehouden in het centrum van Emmen.

 

Kort daarvoor kwam er bij de politie verschillende meldingen binnen dat er een man met een vuurwapen zou zwaaien in het centrum van Emmen. Toegesnelde agenten hebben vervolgens gezocht in de binnenstad. Een getuige vertelde dat hij een jongeman een steeg in had zien rennen waarna hij zijn jas uit had gedaan en in een container in de steeg had gegooid. Iets verderop in de Hoofdstraat werden de verdachten aangetroffen. Het wapen was inmiddels ook weggegooid. Dit is even verderop teruggevonden. Het bleek om een balletjespistool te gaan. Alle vier de verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de verhoren moet blijken wat een ieders aandeel hier is. De jas en het balletjespistool zijn in beslag genomen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.