Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 01 maart 2018, 17:02

Volkstuinen te huur

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:09 uur

EMMEN – Eigen gekweekte groente en fruit zijn vast niet uw eerste gedachte nu het nog volop winter is. En toch vragen wij uw aandacht voor de volkstuinen die wij beschikbaar hebben. Want straks, als de dagen weer langer worden, is het tijd voor de tuin.

Niet iedereen heeft thuis een tuin of de ruimte om groente, fruit en kruiden te verbouwen. Gemeente Emmen verhuurt volkstuinen; particuliere tuinen die wel in uw buurt, maar niet bij uw woning liggen. In de gemeente Emmen liggen 30 volkstuincomplexen. De gemeente Emmen verhuurt deze volkstuinen rechtstreeks aan haar inwoners. Daarnaast worden sommige volkstuincomplexen beheerd door volkstuinverenigingen, buurtverenigingen of Buurtsupport.

 

Op dit moment zijn er tuinen beschikbaar op de volgende complexen:

 

Informatie

Heeft u belangstelling? En wilt u uw eigen groenten kweken? Voor meer informatie over de volkstuinen en huurmogelijkheden kunt u contact opnemen met Team Beheer Openbare Ruimte via telefoonnummer 14 0591 of stuur een email naar [email protected] (link stuurt een e-mail).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.