Logo 112Emmen

Vrachtwagen betrokken bij ernstig ongeval in Schoonebeek
Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 27 juni 2022, 19:15

Bestuurder vrachtwagen overleden bij ernstig ongeval in Schoonebeek

Laatst bijgewerkt: maandag 21:34 uur
SCHOONEBEEK – Op de Europaweg (N863) tussen Schoonebeek en Nieuw Schoonebeek is aan het begin van de maandagavond een vrachtauto tegen een boom gebotst. Bij het ongeval was ook een personenauto betrokken.

Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen voor de hulpverlening. Het ongeval werd al snel opgeschaald naar middel ongeval zodat naast brandweer van Schoonebeek ook Klazienaveen werd opgeroepen.

Overleden

Voor de bestuurder van de vrachtwagen (een 35-jarige man uit Coevorden) mocht de hulpverlening niet meer baten. Hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De bestuurder van de personenauto is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval kon gebeuren is op dit moment nog niet bekend.

De Europaweg is in beide richtingen afgesloten voor hulpverlening, onderzoek en berging.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.