Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 28 december 2021, 16:14

Vrachtwagen botst tegen zijkant auto op kruising in Exloo

EXLOO – Een automobilist en een vrachtwagenchauffeur zijn dinsdagmiddag met elkaar in botsing gekomen in Exloo. Op de kruising van de Oude Dijk en Buinerweg in het dorp kwamen beide voertuigen rond 14.40 uur met elkaar in botsing door een voorrangsfout.

De auto werd op de zijkant geraakt door de vrachtwagen, wat zorgde voor de nodige blikschade. Na het incident ontfermde ambulancepersoneel zich over de betrokkenen, onder wie – volgens ooggetuigen – twee kinderen. Twee inzittenden werden in de ambulance onderzocht, maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De beide kinderen kregen een troostbeertje van het ambulance personeel.

Volgens getuigen verklaring heeft de bestuurder van de personenauto die vanaf de richting Valthe kwam de vrachtwagen die vanuit het centrum van Exloo kwam geen voorrang verleend. De politie onderzoekt de exacte oorzaak van het ongeval.

112 Exloo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Exloo lees je in onze categorie 112 Nieuws Exloo. Alle 112 alarmeringen uit Exloo kan je live volgen via 112 meldingen Exloo.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.