Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) do 20 oktober 2016, 15:40

Vrouw (60) op de grond gegooid en met de dood bedreigd

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:51 uur

EMMEN – Op woensdagavond werd op de Kerkhoflaan rond 19.30 uur een 60-jarige vrouw uit Emmen op de grond gegooid en bedreigd met de dood door een nog onbekend gebleven man.

 

De vrouw liep op het voetgangerspaadje tussen het Tonckensbosje en de Kerkhoflaan. In de bocht bij de Angelsloërstraat stond een man bij een fiets met een fietskar erachter. De man sprak haar aan en vroeg haar iets. De 60-jarige begreep hem niet direct. Ineens pakte hij haar beet en gooide haar op de grond. Hij ging op haar liggen en bedekte met zijn handen haar mond en bedreigde haar met de dood. De vrouw probeerde zich los te worstelen. Opeens liet de man haar gaan. De man liep weg in de richting van het Tonckensbosje. De vrouw is de andere kant opgerend en heeft mensen aangesproken die vervolgens de politie waarschuwden. Agenten hebben direct in de omgeving naar de verdachte gezocht maar hem niet meer aangetroffen. Er werd ook een burgernetmelding gestart.

 

Het slachtoffer kon het volgende signalement geven: Zijn huidskleur is onbekend, hij wordt geschat tussen de 20 en 40 jaar. Zijn lengte ongeveer 1.80 mtr. Hij had een slank postuur en bewoog zich volgens het slachtoffer lenig. Hij droeg donkere kleding, een muts en zwarte gebreide handschoenen. Hij sprak Nederlands. Aan zijn fiets zat een kar vast waar kinderen of honden in kunnen worden vervoerd. De overkapping van de kar was grijs. Op de kar lag een kleed of iets soortgelijks.

 

Getuigen en tips
De politie doet onderzoek en zoekt getuigen. Weet u welke verdachte de politie zoekt of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.