Redactie 112 0 reactie(s) zo 21 februari 2021, 17:25

Vrouw op fiets aangereden door brommer in Emmen, bromfietser rijdt door

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:02 uur

EMMEN – Vandaag, zondag 21 februari 2021 is er omstreeks 14.00 uur een vrouw op een fiets (e-bike) van achteren aangereden door een man op een grijze bromfiets. De man heeft blond haar en droeg een beige vest.

De fietser kwam vanuit de richting Rondweg en reed op het fietspad bij het winkelcentrum in Angelso. De fietser kwam ten val en is met letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

 

De bromfietser kwam ten tijde van de aanrijding ook ten val. Hij sprak kort met de vrouw en reed daarna weg, richting de Rondweg in Emmen, waar hij vandaan kwam. De bromfiets heeft flinke schade opgelopen.

Indien je de aanrijding hebt gezien en of meer kan vertellen over deze aanrijding, neem dan contact op met de politie 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.