Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) do 16 maart 2017, 19:10

Waylon in een volledig uitverkochte popzaal van café Groothuis

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:06 uur

EMMEN – Met zijn nieuwe toernee doet Waylon kleine zalen aan die plaats bieden aan 250 tot 1800 bezoekers. Morgenavond staat de zanger in een volledig uitverkochte popzaal van café Groothuis in Emmen voor een nog kleiner publiek te spelen.

 

Het kleinschalige optreden maakt deel uit van zijn nieuwe tournee ‘This is our Night – Waylon on Tour’.

 

Fans uit Emmen en omgeving kijken al maanden naar het optreden van Waylon uit. Met dit optreden keert de 36-jarige zanger na vijf jaar terug in Emmen. Zijn vorige optreden bij Poppodium Apollo was op 12 januari 2012. Dat optreden was ruim voor die datum uitverkocht. Na Tim Knol en Roosbeef was Waylon destijds de derde act van het gloednieuwe poppodium.

 

Dit jaar kan niet meer stuk voor Waylon. Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte shows in de Rotterdamse Ahoy en wederom een nummer 1-notering met zijn nieuwe album ‘Seeds’ maakt de zanger veel indruk. Naast zijn drukke televisiewerk wil hij het komende jaar vooral weer veel optreden.

 

Binnen vijf minuten uitverkocht

De kaartverkoop voor het optreden bij Groothuis begon 1 december vorig jaar om 13.00 uur. Na vijf minuten ‘elektronisch dringen’ waren alle kaarten verkocht.

 

Pesse en Nieuw-Schoonebeek

Gelukkig voor zijn fans in Drenthe komt Waylon binnenkort opnieuw deze kant op. Zo staat hij met zijn band vrijdag 19 mei op het Muziekweekend in Pesse en zaterdag 24 juni tijdens Rumah Live in Nieuw-Schoonebeek. Voor beide festivals is nog een beperkt aantal kaarten te koop.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.