Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 maart 2017, 18:53

Werkstraf van 90 uur voor winkeldieven

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:05 uur

EMMEN / BEILEN – Een strooptocht langs vier kleding- en schoenenwinkels in Beilen en Emmen kwam een 49-jarige Emmense en een 54-jarige man uit Duitsland duur te staan. De rechtbank in Assen legde beiden vrijdag een werkstraf van 90 uur op.

 

De twee werden op 15 november betrapt in de Shoebox in Beilen. De vrouw wilde zonder te betalen met de leren jas de winkel uitlopen, maar werd tegengehouden. De gealarmeerde politie hield haar aan en even later ook de man. Hij had een magneet bij zich, waarmee het duo beveiligingslabels verwijderde uit gestolen kleding en schoenen.

 

Bij het doorzoeken van de tassen van het duo, ontdekte de politie ook de autosleutels van een Mercedes. De vrouw beweerde dat het voertuig defect in Emmen stond. De auto was echter gewoon in Beilen gestald. Er lagen meer gestolen spullen in zoals een paar dameslaarzen, een baseballjas, twee blouses en drie paar schoenen: buit van diefstallen in Beilen en Emmen.

 

De gestolen goederen zijn weer geretourneerd naar de winkels. Niemand diende een schadeclaim in.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.