Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 08 december 2021, 16:42

Wie kent deze nepagent? Politie deelt dashcam beelden

Laatst bijgewerkt: vrijdag 10 dec 2021 om 20:26 uur

NEDERLAND – Een bizarre zaak: een auto wordt aan de kant gezet op de snelweg. De bijrijder stapt uit en doet zich voor als agent, maar gaat er uiteindelijk met de portemonnee en autosleutel van het slachtoffer vandoor.

Het slachtoffer rijdt donderdag 4 november over de A12 richting Utrecht. Ter hoogte van afslag Harmelen komt een zwarte Citroën C4 voor hem rijden. De bijrijder van die auto gebaart dat hij moet volgen naar de vluchtstrook. De bestuurder denkt dat het een politieagent is en volgt de Citroën.

In de auto van het slachtoffer zit een dashcam. En dus hebben we beelden! De politie heeft jullie hulp nodig om de beelden te verspreiden. Want hoe meer mensen dit zien, hoe meer kans dat iemand hem herkent. Deel dus dit bericht!

Weet jij meer? Bel 0800-6070.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.