Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 november 2018, 16:50

Woninginbraken in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:03 uur

EMMEN – Op zaterdag 26 januari zijn er twee woninginbraken in Emmen geweest.

De eerste vond tussen 14.30 uur en 19.00 uur plaats aan het Bargerholt. De dader(s) zijn via de Splitting door de bosjes de tuin ingelopen en hebben aan de achterzijde van de woning een scheufdeur open gebroken. Vermoedelijk zijn er sieraden in een kussensloop meegenomen.

Op diezelfde dag is daar in de buurt, aan de St. Gerardusstraat, tussen 16.00 uur en 02.00 uur een woninginbraak geweest. Het badkamerraam aan de zijkant van de woning is open gebroken. Er zijn manchetknopen weggenomen.

Heeft u camera’s die vanuit uw woning een deel van de openbare weg filmen en heeft u zich bij de politie nog niet gemeld in verband ‘camera in beeld’ dan horen we dit ook graag.

De politie zoekt mogelijke getuigen die rond deze straten aan het eind van de middag of in de avond verdachte personen hebben zien lopen of verdachte voertuigen hebben zien staan. Ze horen dit graag via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.