Redactie 112 0 reactie(s) do 24 januari 2019, 16:25

Woninginbraken in Nieuw-Dordrecht en Klazienaveen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:03 uur

KLAZIENAVEEN – Tussen donderdag 17 januari 09.00 uur en zaterdag 19 januari 13.45 uur heeft er aan de Herenstreek in Nieuw-Dordrecht een woninginbraak plaats gevonden. Aan de achterzijde van de woning is een raam geforceerd. De bovenverdieping is overhoop gehaald. Het is onbekend of er goederen zijn weggenomen (reg.nr. 2019017220).

Op vrijdag 18 januari heeft er tussen 16.30 uur en 18.30 uur een woninginbraak aan de Molenwijk Oz in Klazienaveen plaats gevonden. De terrasdeur aan de achterzijde van de woning is open gebroken. Vluchtroute was waarschijnlijk de terrasdeur aan de zijkant van de woning. De begaande grond is doorzocht. Er zijn geen goederen weggenomen. (reg.nr. 2019016639)

Heeft u rond deze tijden vreemde voertuigen, personen of andere zaken die betrekking hebben op deze zaken, in deze straten gezien? Dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.