Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 augustus 2018, 8:57

Zeer grote brand bij een recyclingbedrijf in Nieuw-Dordrecht

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:56 uur

NIEUW-DORDRECHT – De hulpdiensten zijn woensdagochtend uitgerukt voor een brand bij een recyclingbedrijf aan de Oosterwijk Westzijde in Nieuw-Dordrecht. De brand woedt in een afvalbult. De brand is inmiddels opgeschaald naar een zéér grote brand. Korpsen uit Emmen, Klazienaveen, Coevorden, Emmer-Compascuum en Schoonebeek bestrijden het vuur.

 

De zwarte rookpluimen zijn in de wijde omgeving te zien. De brandweer heeft een NL Alert verstuurd. Omwonenden wordt geadviseerd ramen en deuren te sluiten als ze last hebben van de rook.

 

Afvalbrand bestaat uit plastic, bouwsloop afval en hout. De opslag van autobanden wordt beschermd en natgehouden. Grootwatertransport afgelegd vanaf het kanaal. De brandweer heeft nog lang nodig om de lastige brand te bestrijden.

112 Nieuw-Dordrecht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuw-Dordrecht lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Dordrecht. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Dordrecht kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Dordrecht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.