Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 13 september 2017, 20:21

Zelf een huis (ver)bouwen? ‘Hier krijg ik energie van!’

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

EMMEN – Uw eigen huis (ver)bouwen? Helemaal naar eigen smaak en energiezuinig? Kom dan donderdag 5 oktober 2017 naar ‘Hier krijg ik energie van!’ in het gemeentehuis.

Tijdens deze avond, georganiseerd door de gemeente Emmen en Rabobank Emmen-Coevorden, komt u alles te weten over energiezuinig bouwen. Wat zijn de voordelen van nieuwbouw, wat wordt er verstaan onder energiezuinig bouwen, wat zijn de mogelijkheden en trends en wat scheelt het in de portemonnee? Allemaal vragen waar u antwoord op krijgt. Heeft u nog meer vragen? Stel ze gerust aan de deskundigen die deze avond aanwezig zijn. Deelname is gratis!

 

Programma

19.30 uur
Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

19.45 uur
Welkom door Jisse Otter wethouder gemeente Emmen en Roland Welles, Directeur Particulieren Rabobank Emmen-Coevorden

20.00 uur
In gesprek met deskundigen over energiezuinig bouwen. Aan tafel Bob Sikkes bekend van de succesvolle tv-programma’s ‘Bouwval gezocht’ en ‘TV-Makelaar Mission Impossible’, Roland Welles directeur Rabobank Emmen-Coevorden, Sophie Room van het gelijknamige Room Ontwerp en Bouwadvies, Marco Nekeman van Invent en Astrid Brinkman accountmanager woningbouwkavels gemeente Emmen.

21.00 tot 22.00 uur
Informatiemarkt waarop verschillende bedrijven zich presenteren en u terecht

kunt voor informatie en het stellen van vragen. Meet & greet met Bob Sikkes. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

 

Locatie

Het Bruggebouw in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. Parkeren kan aan de achterzijde van het gemeentehuis, Vreding 5.

 

Aanmelden?

Dat kan tot en met 28 september via www.energie.dichtbijbank.nl (externe link).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.