Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 24 januari 2018, 17:59

Zorgverzekering op Maat

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:09 uur

EMMEN – In januari is het niet meer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Wel kunt u uw aanvullende verzekering(en) bij uw huidige verzekeraar aanpassen. Dat is mogelijk tot 1 februari 2018. De gemeente Emmen biedt hierin samen met Poliswijzer.nl ondersteuning.

Vragen

  • Wilt u uw aanvullende verzekering wijzigen? Neem dan contact op met Zilveren Kruis Achmea via 071-751 00 52.
  • Wilt u graag eerst advies over het veranderen van uw aanvullende zorgverzekering? Neem dan contact op met Poliswijzer.nl via 050-2111456.
  • Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met de gemeente Emmen via 14 0591.

Wat is Zorgverzekering op maat?

Vanaf 1 januari 2018 is de gemeente Emmen gestopt met het aanbieden van de collectieve zorgverzekering. Het gebruik van de collectieve zorgverzekering nam sterk af. Ook heeft de Zilveren Kruis Achmea de kortingen afgeschaft. In plaats van de collectieve zorgverzekering is de afgelopen maanden hulp geboden bij het invullen van een digitale vergelijker van Poliswijzer.nl. Dit noemen we een Zorgverzekering op Maat.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.