Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 06 oktober 2017, 19:54

Zware herfststorm zorgt voor veel werk

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:08 uur

EMMEN – Medewerkers van de gemeente Emmen hebben hun handen vol aan de herfststorm die donderdag over ons land trok. Ruim 340 meldingen kwamen er gisteren en vandaag binnen. We verwachten zeker nog volgende week bezig te zijn om alles weer op te ruimen.

Door de harde wind en veel regen zijn bomen omgewaaid en takken afgebroken. Meerdere auto’s zijn bedolven onder vallende takken. We hebben eigen personeel, extra personeel en hoogwerkers ingezet om alles op te ruimen.

 

Onze gebiedsopzichter coördineert de werkzaamheden. Teamleider Wim Wessels geeft aan: “Na een storm als deze komen er extreem veel meldingen bij ons binnen. We doen ons best maar kunnen niet overal tegelijk zijn en pakken daarom eerst de onveilige situaties aan. We zorgen dat het veilig is voor onze inwoners en bezoekers van onze gemeente. Gisteren is tot laat in de avond gewerkt en vanmorgen zijn we hiermee verder gegaan. Volgende week volgt het opruimwerk. Dat doen wij met behulp van een aantal aannemers. Vanwege de drukte vragen wij inwoners begrip hiervoor te tonen.”.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.